Selectați limba dvs

Oradea Transport Local SA organizeaza achizitie servicii de proiectare planuri de amplasare eveniment aferente achizitiei de servicii activități eveniment „Campionatul European al Vatmanilor TRAM-EM". Invitatia de participare si documentatia de atribuire sunt atasate prezentului anunt. Termenul de transmitere al ofertelor este data de 02.06.2023, ora 10.00. Pentru detalii, accesati urmatorul link.

Oradea Transport Local SA organizeaza achizitie servicii de asigurari aferente achizitiei de servicii activități eveniment „Campionatul European al Vatmanilor TRAM-EM". Invitatia de participare si documentatia de atribuire sunt atasate prezentului anunt. Termenul de transmitere al ofertelor este data de 30.05.2023, ora 10.00. Pentru detalii, accesati urmatorul link.

Oradea Transport Local SA organizeaza achizitie servicii medicale aferente achizitiei de servicii activități eveniment „Campionatul European al Vatmanilor TRAM-EM". Invitatia de participare si documentatia de atribuire sunt atasate prezentului anunt. Termenul de transmitere al ofertelor este data de 29.05.2023, ora 10.00. Pentru detalii, accesați următorul link.

Oradea Transport Local SA organizeaza achizitie servicii activități eveniment „Campionatul European al Vatmanilor TRAM-EM". Invitatia de participare si documentatia de atribuire sunt atasate prezentului anunt. Termenul de transmitere al ofertelor este data de 26.05.2023, ora 10.00. Pentru detalii, accesați următorul link

Oradea Transport Local SA organizează achiziție servicii activități eveniment „Campionatul European al Vatmanilor TRAM-EM". Invitația de participare și documentația de atribuire sunt atașate prezentului anunț. Termenul de transmitere al ofertelor este data de 23.05.2023, ora 10.00. Pentru detalii, accesați următorul link.
Clarificare din oficiu privind documentatia de atribuire pentru servicii de eveniment CE al vatmanilor. Detalii.